Vrijdag 13 en zaterdag 14 juli is het zo ver: Beach Event 2018. Dit jaar staat in het teken van de tiende editie van het (sport)evenement! Dit moet gevierd worden, daarom pakken we dit jaar uit! We willen de deelnemers graag iets extra’s bieden, maar wat kan je verwachten van deze tiende editie?

Voetbal Junioren
Net als voorgaande jaren zal er een juniorentoernooi worden georganiseerd en vanwege de tiende editie zal dit extra speciaal zijn. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Theo Pouw Groep. Een team bestaat uit minimaal 5 spelers waaronder 1 keeper, we adviseren je minimaal een wisselspeler mee te nemen! De maximale leeftijd is 14 jaar. Deelname is gratis, aanmelden kan via de website!

Voetbal Senioren
Het seniorentoernooi wordt dit jaar weer op de zaterdagmiddag gehouden.Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Theo Pouw Groep. HEtEen team bestaat uit minimaal 5 spelers, waaronder 1 keeper, we adviseren je minimaal een wisselspeler mee te nemen! Dit jaar is de jubileumeditie van Beach Event, dat moet gevierd worden! Daarom verloopt dit jaar iets anders dan gewend: we vragen een kleine bijdrage van 10 euro per deelnemer, wat krijg je hiervoor terug?

  • Deelname aan het voetbaltoernooi
  • 2 consumptiemunten (te gebruiken voor eten, dit jaar verzorgen wij meerdere eetgelegenheden!)
  • 2 drinkmunten (te gebruiken voor drinken)
  • Mogelijkheid om te douchen.
  • Kluisje voor de tassen + kleren.

(De betaling dient een maand na opgave ontvangen te zijn).

Volleybal
Op de vrijdagavond vindt het volleybaltoernooi plaats. Het volleybaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Snel. Het is bij het volleybaltoernooi mogelijk je met je team in te schrijven voor de recreatiepoule, ben je klaar voor een echte pot volleybal? Schrijf je dan in voor de prestatiepoule! Een volleybalteam bestaat uit minimaal zes personen, waarvan minimaal twee vrouwen. Ook bij het volleybaltoernooi adviseren we je minimaal 1 wisselspeler mee te nemen! Ook voor het volleybaltoernooi vragen we dit jaar een kleine bijdrage, het gaat hierbij om 15 euro per team.

(De betaling dient een maand na opgave ontvangen te zijn).

348