In samenwerking met UVO wordt dit jaar een pilot gestart waarbij je van en naar het evenement kan reizen, voor een aangename prijs.

 

Hoe werkt het?

We hebben Noord-Groningen onderverdeeld in verschillende zones, zie bovenstaande afbeelding. Je betaalt per persoon, per zone. Er zijn een aantal regels verbonden aan de actie:

  • Vervoer is alleen mogelijk van of naar Beach Event, tussen 13 juli 18.00 uur en 15 juli 02.00 uur
  • Je reserveert telefonisch, dit moet in ieder geval één uur van te voren
  • Je betaalt contant aan de chauffeur in de taxi
  • Er zit 15 minuten speling in de ophaaltijd van de rit. Bijvoorbeeld: indien de reserveringstijd 21.00 uur is, kan UVO er tussen 20.45 uur en 21.15 uur zijn
  • Je kunt alleen reizen van of naar locaties die op de zonekaart vermeld staan
  • Indien er meerdere personen eenzelfde richting op gaan, kan je in één taxi worden vervoerd.

Bijvoorbeeld: je reist vanaf Beach Event naar Winsum. Je begint met tellen vanaf de opstapplek:
Uithuizermeeden (1) > Uithuizen (2) > Usquert (3) > Baflo (4) > Winsum (5). 

Een ritprijs is afhankelijk van het aantal personen in de taxi. Onderstaande tabel geeft weer wat de ritprijs per zone en per aantal personen zal zijn. Er kunnen maximaal 8 personen in een taxi, met meerdere personen reizen kan alleen wanneer de reizigers hetzelfde in- en uitstapadres hebben!
Reserveren kan via 0595-412611, tijdens het Beach Event weekend kan je 24/7 een rit reserveren. De telefoniste geeft de definitieve ritprijs aan je door.

Indien je liever zo spoedig mogelijk opgehaald wil worden, of je verder wilt reizen dan de zones, dan geldt de meter van de taxi. Dit is het reguliere tarief.

Wat kost het?

Met deze actie kan je voor gereduceerd tarief van en naar het evenement reizen!