Beach Event

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli werd op het strand van Uithuizermeeden van alles georganiseerd voor alle leeftijden. Tijdens de tiende editie van het evenement pakten we groter uit dan ooit. Tijd voor een terugblik op deze prachtige editie!

De tiende editie van het evenement werd vrijdagavond feestelijk geopend door Marijke van Beek, burgemeester van de gemeente Eemsmond. Op de vrijdagavond werd gestreden tijdens het volleybaltoernooi. Tijdens het toernooi streden meer dan 45 volletbalteams om de winst. Naast de vaste gezichten, zagen we ook dit jaar nieuwe gezichten. Na de finales was het tijd voor feest! De avond werd afgesloten door DJ Julian en coverband X-Static.

Na een feestelijke afsluiting op de vrijdagavond, staat de zaterdagochtend in het teken van de jeugd. Tijdens Kids Beach konden de jongsten zandkastelen bouwen. Gelijktijdig werd het voetbaltoernooi voor de jeugd gespeeld. Na het toernooi kon de jeugd afkoelen in het bubbelbad, nog voldoende energie? Dan konden ze zich wagen op de stormbaan. In de middag was het aan de senioren om te laten zien wat ze in huis hadden. Zowel tijdens het heren als het damestoernooi bleek het een flinke strijd, winnaar van Beach Event 2018 werd je niet zomaar. De ruim 3500 toeschouwers en deelnemers van het evenement konden beide dagen heerlijk relaxen op de boulevard met terras. Er is alles aan gedaan om het de strandgangers van Beach Event een geweldig weekend te bieden.

Zodra de finales zijn gespeeld en de prijzen zijn uitgereikt was het tijd voor de Beach Party waar een breed scala aan artiesten te zien waren. Artiesten als Die Verrückte Stünde (bekend van Radio 538), DJ Roy en Billy the Kit maakten samen met de bezoekers er een groot feest van. Een tiende editie kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, terwijl DJ Roy het publiek helemaal meenam in zijn muziek, was het tijd voor de vuurwerkshow, die deze editie tot onvergetelijk maakt.

Beste bezoekers, deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, heel graag tot volgend jaar!