Beach Event

In onze nieuwe rubriek: “In gesprek met” gaan we het gesprek aan met onze sponsoren. Gerrit en Moniek Verstraete bijten het spits af en vertellen over de supermarkten in Uithuizermeeden en Baflo, de manier van ondernemen en de band met Beach Event. 

Twee full-service supermarkten op het Hogeland.  Een in Uithuizermeeden (al 10 jaar!) en sinds vorig jaar ook in Baflo. Dit doen we onder de Coop-vlag. Een formule die bijzonder goed bij ons past. Maar wat belangrijk is: het past ook erg goed bij de beide dorpen.In Uithuizermeeden werken we met een team van ongeveer 65 personen. In Baflo met ongeveer 35 personen. Al met al hebben we bijna 100 man aan het werk.

Coop Verstraete Uithuizermeeden

Coop Verstraete Baflo

Wij zijn een verssupermarkt. We onderscheiden ons ten opzichte van andere supermarkten in het lokaal betrokken zijn. Er zijn diverse manieren waarop we betrokken zijn bij evenementen, concerten etc. Maar denk ook eens aan de lokale statiegeldactie. Wanneer je het doel voor deze actie aanmeldt bij Coop en het voldoet aan de gestelde voorwaarden is dit een mooie spaarpot voor een club/vereniging/stichting etcetera. En… Coop verdubbelt de opbrengst. Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen dus.

Dat is sowieso wat wij als ondernemers belangrijk vinden. Geen flexcontracten. Niet alleen hele jonge mensen aan het werk, maar een gemêleerd personeelsbestand qua leeftijd. Ook houden we werkplekken vrij voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt.

Op www.coop.nl kun je meer informatie vinden over Coop. Ook kun je daar online boodschappen doen, gebak bestellen, foto’s bestellen etcetera.

Beach Event en wij hebben een speciale band. Al vanaf het begin steunen we Beach Event. Dit doen we omdat een fors deel van ons personeelsbestand dit evenement omarmt. Verder is het een bijzonder gaaf evenement voor het dorp! Wel hadden we altijd wat moeite dat het Johan van Veenplein helemaal geblokkeerd was. Vorig jaar is Beach Event voor het eerst naar het sportcomplex gegaan. Eerlijk gezegd waren wij daar erg blij mee! Dus mijn liefde voor Beach Event is zelfs gegroeid!

Ook dit jaar wensen we Uithuizermeeden en omgeving een mooie evenement toe. We wensen de organisatie veel succes. We kijken de weermannen lief aan en hopen op mooi weer.

Gerrit en Moniek Verstraete