De tweede sponsor in onze rubriek: “In gesprek met”, is SNEL Uitzendbureau. We spreken met Janneke, accountmanager bij Snel Uitzendbureau over het bedrijf, de verbintenis met Beach Event en wat Snel Uitzendbureau nou onderscheidt van andere bedrijven. 

Uitzenden – Detacheren – Payroll: Snel Uitzendbureau is met haar ligging gesetteld in Uithuizermeeden, in het hart van de gemeente het Hogeland. Met een persoonlijke benadering en de wil om net dat ene stapje harder te lopen is het de visie van Snel Uitzendbureau om de logische keuze te zijn op alle vraagstukken van arbeid in de regio én daarbuiten.

Snel Uitzendbureau is een uitzendbureau bestaande uit 3 medewerkers (inclusief eigenaar) op kantoor, het uitzendbureau is werkzaam in de branches: haven, bouw, GWW, sloop, transport, schoonmaak, industrieel reinigen, productie en hout. Op de geheel vernieuwde website (www.sneluitzendbureau.nl) kan je hier alles over lezen, daarnaast is de website alleen vanwege haar uiterlijk zeker een bezoekje waard!

Snel Uitzendbureau steunt Beach Event voor de vierde keer dit jaar. Dit doen ze omdat ze het ontzettend leuk vinden dat zo veel mensen zich inzetten voor dit evenement.

“Het is hartstikke goed voor het dorp dat zulke evenementen elk jaar plaatsvinden. Daarnaast vinden we het zelf ook leuk om mee te doen!” – Janneke Kuiper, Accountmanager Snel Uitzendbureau.