Modelmakerij Noord Nederland vervaardigd al meer dan 25 jaar bekistingen/modellen voor de Prefab betonindustrie. Van trappen tot bordessen, galerijen en balkons, recht of rond, niets is te gek. De onderneming is gevestigd in Uithuizen met een tweede vestiging in Hoogkerk. Op dit moment zijn er 28 personeelsleden werkzaam bij MNN. Sinds november 2017 is Modelmakerij Noord Nederland in staat om modellen en onderdelen in 3D op een 5-assige CNC frees te maken. Deze  frees heeft Modelmakerij Noord Nederland ook ingezet om zowel vorig jaar als dit jaar het podium voor Beach Event te kunnen realiseren.

Vergeet daarom tijdens het evenement niet een blik te werpen op het prachtige podium dat dit jaar door Modelmakerij Noord Nederland is gerealiseerd.

Modelmakerij Noord Nederland voelt zich zeer verbonden met Beach Event en is al sponsor vanaf de oprichting. Dit omdat er door enthousiaste mensen iets georganiseerd wordt waar een grote groep mensen zowel op sportief gebied als ontspanning veel plezier aan beleven.

“Zelf is MNN ook aanwezig met twee teams bij het volleybaltoernooi net als vorig jaar en gaan er weer met elkaar van genieten.”