Bij EasyToys maken wij ons hard voor onze missie: zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om te ontdekken, experimenteren en te genieten, zowel met anderen als met zichzelf. Wij vinden dat je trots mag zijn op wie je bent, ongeacht jouw seksuele voorkeuren of fetisjen. Taboes? Die zijn er om te doorbreken! Show yourself some love en haal ook het allerbeste uit jóuw seksleven! We houden ervan om mensen te begeleiden en samen te brengen. We willen mensen tegelijkertijd inspireren en uitdagen om nieuwsgierig te zijn. Door taboes te doorbreken en seks bespreekbaar te maken probeert EasyToys een positieve impact te hebben op het seksuele welzijn van zoveel mogelijk mensen.

EasyToys is 15 jaar geleden opgericht op de zolderkamer van onze directeur, Eric Idema. Tegenwoordig zijn we gevestigd in een groot pand in Veendam, waar we met zo’n 250 mensen iedere dag werken aan onze missie: Een moeilijk bespreekbaar onderwerp bespreekbaar maken. Op een spannende en speelse manier brengen wij kennis en deskundigheid. Dat doen we onder andere door nauwe samenwerkingen met seksuologen, onze boeiende en informatieve artikelen en stimulerende campagnes. Maar ook voor tips over seks, liefde en sekstoys kom je bij ons niks te kort! Wij kunnen het gesprek alleen op gang brengen door midden in de maatschappij te staan en het onderwerp rondom sexual wellness te normaliseren.

Daarom zijn wij trots dat wij dit jaar hoofdsponsor zijn van het Beach Event. Een mooi initiatief om mensen met sport en plezier met elkaar te verbinden. Prachtig om te zien hoe een groep van enthousiaste vrijwilligers zich belangeloos inzet voor dit event en dit samen naar een nog hoger niveau brengen. Die drive en zo’n passie, daar zijn wij als EasyToys enorm trots op!