Snel Uitzendbureau in Uithuizermeeden is opgericht door Justin Wieringa in 2014, en wordt sinds 2019 mede gerund door Janneke Kuiper. We hebben een super gezellig maar gedreven team op kantoor waarmee we in totaal dagelijks ongeveer 200 mensen aan de gang hebben. We zijn druk met werken in de Eemshaven, de groenvoorziening, transport, bouw, techniek en supermarkt demontage. Met deze supermarkt demontage is Snel Uitzendbureau in 2014 begonnen. In 2021 zijn er door de strijders van Snel een kleine 200 supermarkten gesloopt. Zodat er uiteraard weer een nieuwe frisse winkel in gebouwd kunnen worden.

We zijn net als onze uitzend toppers kneiter ambitieus, maar het moet allemaal wel leuk blijven. Daarom zijn Snel Uitzendbureau en Beach Event een super combinatie. Het nuttige combineren met het aangename. Ontmoeten, verbinden, ontspannen, en de beste willen zijn met beach volleybal en beach soccer uiteraard 😊

Uiteraard doen we zelf mee met alle sport evenementen. We zijn al meerdere jaren sponsor, en zijn er trots op dat we dit jaar de naamgever van de bar mogen zijn!

Tot Snel!